Laat uw meubel opknappen

Mijn machinepark is professioneel en zeer uitgebreid. Omdat ik niet computergestuurd werk, blijft het aankomen op mijn vakmanschap. Dat maakt houtbewerken zo`n mooi vak. Mijn kracht ligt in de lange levensduur van de meubels, ambachtelijk gemaakt en afgewerkt met gevoel voor kwaliteit, duurzaamheid, materiaal, uitstraling en sfeer.

  
 
 

 

 

 

Ontwerpen

Aan de hand van uw ideeën, voorkeuren en/of  schetsen bespreken we uw wensen tot in detail: het materiaal, de maat, de uitstraling, de stijl, etc. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt. Als het nodig is, kom ik persoonlijk de juiste maten bij u thuis inmeten. Op het moment dat alle betrokkenen akkoord zijn, ga ik met veel passie aan de slag om het meubel te vervaardigen.

Vervaardigen

Gedurende dit proces blijft u nauw betrokken, zodat u de ontwikkeling van ruwe plank tot uniek meubel kunt meemaken. U wordt op de hoogte gehouden van de totstandkoming van uw meubel door middel van foto's en u kunt tijdens het maakproces altijd komen kijken in de werkplaats. Als gevolg van dit nauwe contact en betrokkenheid kunnen kleine aanpassingen gemakkelijk doorgegeven worden en tot uitvoer worden gebracht.

 
 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Afleveren/ Plaatsen

Wanneer het maakproces volbracht is en de klant enthousiast is, wordt het meubel bij u thuis geplaatst en gemonteerd.

Renoveren/ Opknappen

Naast het vervaardigen van nieuwe meubels, renoveer en repareer ik tevens oude meubels. Oude tafelbladen maak ik weer als nieuw, ik kan meubelstukken vergroten of verkleinen en complete interieurs kan ik in iedere gewenste kleur overspuiten in eigen spuiterij. Ook voor deze opdrachten kunt u een afspraak maken of langskomen bij de werkplaats om vrijblijvend uw ideeën te bespreken.